Krachtstroom aanleggen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Bosch?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Krachtstroom aanleggen is een must als uw huis een hoog stroomverbruik heeft. Het installeren van powerflow is een veel voorkomende toepassing in commerciële gebouwen. Maar tegenwoordig stijgt het aantal moderne huizen dat driefasenstroom toepast. Wanneer u elektrische apparaten met een hoog vermogen gebruikt, zoals een zonnebank, sauna, inductiekookplaat, grote oven of droger, moet u overwegen om driefasige stroom te installeren. Wij staan ​​24/7 klaar om advies te geven met betrekking tot stroom installatie. We kunnen ook uw elektrische systeem upgraden, zodat u zoveel apparaten kunt toevoegen als u wilt. Je zult geen kortsluiting ervaren als je meerdere apparaten tegelijk aansluit.

 

Wat zijn de voordelen van stroom?

Wanneer je stopcontacten zijn aangesloten op het elektriciteitsnet, kan er meer stroom doorheen stromen. Normale verbinding gebruikt slechts twee vervoerders om verbinding te maken. Wanneer uw elektrische systeem echter driefasige stroom gebruikt, heeft uw stopcontact vier draden. Zo kunnen de stopcontacten drie keer stroom leveren. Ook al kan er meer stroom stromen, deze verbinding is veilig. Het veroorzaakt geen overbelasting van uw stroomonderbreker. Ongetwijfeld wordt driefasige aansluiting vaak gebruikt in moderne huizen die veel stroom verbruiken. Door een 3-fase aansluiting te installeren, kunt u alle apparaten met een hoog stroomverbruik gebruiken, zoals zonnebank, infrarood sauna, inductiekookplaat, grote oven, bubbelbad en nog veel meer. Gebruikt je huis nog een 1-fase aansluiting, dan moet je overwegen om deze op te waarderen naar een 3-fase aansluiting. We staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het upgraden van uw systeem. Hierdoor kunt u het vermogen van de verbinding vergroten.

 

De kosten voor het installeren van driefasige stroom

Wij raden aan om uw meterkast op te waarderen naar een driefasige aansluiting wanneer u meerdere zware apparaten in huis bedient. We nemen het installatieproces voor onze rekening om het juiste resultaat te garanderen. Onze gecertificeerde en opgeleide elektriciens zullen correct werken om de stroom toe te passen. Sterker nog, je kunt de energieleverancier ook vragen om het vermogen te verhogen. Je moet echter veel meer geld uitgeven. Als u uw budget wilt besparen, kunt u dit project door ons laten uitvoeren. Wij bieden betaalbare service om driefasige stroom in uw meterkast te installeren. Omdat we het project snel kunnen uitvoeren, kunt u besparen op het loon van arbeid. Heeft u interesse in het plaatsen van een 3-fasen meterkast, dan kunt u contact met ons opnemen om een ​​vrijblijvende offerte aan te vragen.

krachtstroom aanleggen
Call Now Button