Stopcontact aansluiten

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Bosch?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Heb je net nieuwe huishoudelijke apparaten gekocht? U bent misschien in de war over hoe u de apparaten moet aansluiten, aangezien u beperkte stopcontacten in uw huis heeft. In dit geval dient u ons te bellen om het stopcontact aansluiten veilig te laten verlopen. Onze elektriciens zijn opgeleid om in elke kamer van uw huis extra stopcontacten te plaatsen. We kunnen stopcontacten in uw slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer aansluiten. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, aangezien wij een betaalbare maar veilige service bieden. Sommige mensen installeren de nieuwe sockets misschien niet omdat ze rekening houden met de installatiekosten. Ze geven er ongetwijfeld de voorkeur aan om een ​​verlengsnoer te gebruiken. U moet echter niet voorkomen dat het gebruik van een verlengsnoer schade aan uw huis kan veroorzaken. Dus de beste beslissing als je nieuwe apparaten hebt, is om er extra stopcontacten voor te installeren.

 

Soorten stopcontacten die we kunnen installeren

Onze elektriciens zijn opgeleid om de elektrische installatie te installeren. Wij kunnen een nieuw bekabelingssysteem, meterkast, stroomonderbrekers en extra stopcontacten plaatsen. We kunnen enkele sockets of dubbele sockets installeren op basis van uw behoeften. Daarnaast kunnen wij ook opbouwdozen of inbouwdozen installeren. Wij kunnen zonder problemen verschillende soorten stopcontacten installeren. We raden je echter aan om dubbele stopcontacten aan je muur te installeren. Het proces van dubbele socket installatie is snel en eenvoudig. Voor dit stopcontact zijn echter extra draden nodig. Dubbele stopcontacten zijn handiger dan enkele stopcontacten. Daarnaast hebben onze elektriciens ook ervaring met het plaatsen van perilex stopcontacten. Dit krachtige stopcontact is nodig wanneer je huishoudelijke apparaten met een hoog stroomverbruik wilt gebruiken, zoals inductiekookplaten. U kunt zelf bepalen welk type stopcontact u nodig heeft. Ook kunt u in overleg met onze specialisten de juiste te installeren stopcontacten bepalen.

 

Werken met elektriciens om extra stopcontacten te installeren

Schakel ons gerust in voor het installeren van stopcontacten in uw huis. Het is omdat de installatiekosten beginnen bij 50 tot 120 euro. Deze prijs is inclusief materiaal- en montagekosten. Houd er echter rekening mee dat de installatie van een stopcontact in de badkamer soms duurder is dan in andere kamers. Het installeren van extra stopcontacten vereist speciale vaardigheden, aangezien je de muur moet frezen en de draden door de muur moet trekken. Als u geen enkele vaardigheid en ervaring heeft met het uitvoeren van elektriciteits klussen, kunt u op ons rekenen om dit project uit te voeren. U kunt eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice om een ​​vrijblijvende offerte aan te vragen.

buitenstopcontact laten aansluiten
Call Now Button