Extra groep aanleggen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Den Bosch?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Een extra groep in de meterkast, steeds meer mensen hebben dit nodig. Bij Elektricien Den Bosch helpen wij mensen hier dagelijks bij! Wanneer u erover denkt om een extra groep in de meterkast door een elektricien aan te laten leggen, is het belangrijk om te weten wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast is het ook erg belangrijk om te weten of uw huis hiervoor geschikt is. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte. Wanneer u besluit om een extra groep in de meterkast door ons aan te laten leggen, bent u verzekerd van veiligheid en kwaliteit!

 

Kosten extra groep in de meterkast

De kosten van het aanleggen van een extra groep in de meterkast zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zal de prijs bijvoorbeeld afhankelijk zijn van het aantal groepen dat u in de meterkast wilt laten aanleggen. Daarnaast is ook het soort huis waarin u woont van belang. Een rijtjeshuis zal bijvoorbeeld minder kosten voor het aanleggen van een extra groep in de meterkast dan een villa. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende offerte, hierdoor weet u precies wat de kosten hiervan zullen zijn.

 

Veiligheid tijdens een extra groep aanleggen

Veiligheid is erg belangrijk bij het aanleggen van een extra groep in de meterkast. Wanneer u er niet zeker van bent of uw huis hier geschikt voor is, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan komen kijken of uw huis geschikt is en welke aanpassingen er eventueel nodig zijn. Daarnaast bent u bij ons ook verzekerd van veiligheid en kwaliteit. Wanneer u ervoor kiest om een extra groep in de meterkast door ons aan te laten leggen, weet u zeker dat dit veilig gebeurt.

 

Kies je voor 1 fase of 3 fase

Het is belangrijk om te weten wat u precies wilt gebruiken in de groep. Wanneer je bijvoorbeeld een aantal grote apparaten gaat gebruiken is het verstandig om te kiezen voor 3 fase. Dit zorgt ervoor dat alle apparaten genoeg stroom krijgen en er geen problemen ontstaan met de stroomtoevoer. Mocht je twijfelen over welke fase je moet nemen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je hier graag bij!

 

Wanneer heb je meer groepen nodig in de groepenkast?

Wanneer er sprake is van een oude woning of een woning met veel elektrische apparaten, is het verstandig om te kiezen voor extra groepen in de groepenkast. Op die manier weet je zeker dat alle apparaten genoeg stroom krijgen en je voorkomt problemen met de stroomtoevoer.

Extra groep aanleggen
Call Now Button